Lámpagyár

ahol a fény születik

Így döbbent rá Hadházy, hogy fideszes alkotmánybírót szavazott meg - VIDEÓ!

2017. december 07. 12:43 - Lámpagyár

Mondhatnánk, hogy jobb későn, mint soha, de kérdés, hogy ez akkor is igaz-e, ha valaki 2028-ig biztosította a Fidesznek az Alkotmánybíróság megszállását.

Hadházy Ákos tegnap kényszerű és keserő beismerést tett arról, hogy már megbánta, hogy kétharmadot adott a Fidesznek az alkotmánybírók megválasztásához. A korrupciós ügyeket soroló 

Hadházy maga találta meg, hogy az egyik LMP által megszavazott alkotmánybíró saját kezűleg írt kamutanulmányt a kormányzati pénzcsapnak.

Maga Hadházy vallja be, hogy az LMP által úton-útfélen függetlennek nevezett Horváth Attila “850 ezer forintot kapott egy tanulmányáért, aminek az a címe, hogy a Magyarország alaptörvénye nemzeti hitvallás”. Hadházy fel is olvassa, hogy a fideszes alkotmánybíró a tanulmányban az alaptörvény elfogadásának a napját tartja “hazánk új demokráciája, és alkotmányos rendje kezdetének”.

Hadházy végül beismeri: “ha ezt hamarabb látom, akkor nyilván nem szavaztam volna meg annak az alkotmánybírónak a megszavazását”

És akkor most kell megemlékezni arról, hogy egy éve a teljes ellenzék a DK-tól a Jobbikig napokon át azt harsogta, hogy ezek a bírójelöltek egytől-egyig a Fidesz emberei, ellenzéki párt rájuk nem mondhat igent. Akkor Hadházy, Szél és a többi LMP-s arrogánsan pöckölte le magáról a jogos vádat, hogy ezzel csak a Fidesz érdekeit védik. Inkább betanult panelként ismételgették, hogy ez a négy ember nem fideszes. Hát tessék. Mondhatnánk, hogy jobb későn, mint soha, de kérdés, hogy ez akkor is igaz-e, 

ha valaki 2028-ig biztosította a Fidesznek az Alkotmánybíróság megszállását.

Merthogy Szél Bernadett, Hadházy Ákos és LMP-s társaik pontosan ezt tették tavaly novemberben, amikor kétharmadot adtak a Fidesznek, ezzel 12 évre bebetonozva a fideszes pártkatonákat az AB-be. 2028-ig mindig bocsánatot kérnek majd, amikor a Fidesz politikai célokra használja a segítségükkel megszállt Alkotmánybíróságot?

Íme videón is a jelenet:

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lampagyarblog.blog.hu/api/trackback/id/tr3013452545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása