Lámpagyár

ahol a fény születik

Akciós plakátokkal tolja a Fidesz az MSZP-t és az LMP-t

2018. február 23. 11:48 - Lámpagyár

Mi is történt azoknak a plakátjaival, akiktől fél a Fidesz? Ja igen, tűzzel vassal igyekeztek eltüntetni.

Korábban beszámoltunk arról, hogy Szél Bernadett és az LMP a Fidesz oligarchájától, Garancsi Istvántól bérel elefántfül-hirdetéseket a 11. kerületben. Kiderült, hogy mostanra a másik tékozló fiú is hazatért, ugyanis az MSZP is a fideszes cégtől bérelt plakáthelyeket, egyből 3300-at. Önmagában is érdekes, hogy a hirdetési piacot éppen az ellenzék ellehetetlenítéséért lerohanó Fidesz plakáthelyeket enged át ellenzéki pártoknak. Az azonban ennél is érdekesebb, hogy mindezt diszkont áron teszi:

a fideszes cég 95%-os kedvezményt adott a plakátokra az MSZP-nek és az LMP-nek.

12708090_ea57da038f9830e77d1ede9c049a58e6_wm.jpg(kép forrása: Index.hu)

Ebből válik teljesen nyilvánvalóvá, hogy itt nem egy véletlenről vagy egy hibáról van szó, esetleg egy még megmaradt jogszabályról, amit mindenképpen be kell tartani, hanem nagyon is tudatos fideszes segítségről. Ez persze nem az első alkalom, az LMP és az MSZP esetében is hosszú a fideszes segítségek sora az utolsó pillanatban összegyűlt kopogtatócéduláktól (LMP) a pártsajtóban elhelyezett, milliárdos állami támogatást jelentő kormányhirdetésekig (MSZP). Mégis, ez olyan súlyú dolog, ami mérföldkőnek számít a Fidesz által fenntartott puha ellenzék történetében.

Emlékszünk még mi történt azokkal, akiktől tényleg fél a Fidesz? A Jobbik plakátjait lefestették, a DK plakátjait a kormányhivatalokkal takartatták le.

plakatok.jpg

Ezzel pedig az a furcsa helyzet állt elő, hogy a kampányba felhasznált köztéri hirdetések fogják megmutatni: ki játsza őfelsége ellenzékét és ki az, aki tényleg a kormány ellen dolgozik. Akár azt is mondhatnánk: mutasd a plakátod, megmondom ki vagy! Nem árt majd észben tartani a szavazófülkékben, hogy ki azok, akiket a Fidesz örömmel látna a parlamentben, és kik azok, akiktől irtózik. Aki igazán ellenzéki, az az utóbbiakra fog szavazni.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lampagyarblog.blog.hu/api/trackback/id/tr8713692034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása