Lámpagyár

ahol a fény születik

Vége a színjátéknak: az LMP senkivel sem fog összefogni

2018. március 20. 16:41 - Lámpagyár

Akinek eddig esetleg nem lett volna egyértelmű, ez volt az előadás csattanója.

Szél Bernadették eljárták a pávatáncuk befejező jelenetét. Miután a Jobbik megmondta nekik, hogy sem velük, sem a baloldallal nem hajlandóak együttműködni, Szél Bernadett nem azt mondta, hogy jó, akkor egyezzünk meg a baloldallal, vagy egyezzünk meg akivel csak lehet, nem.

Szél Bernadett széttárta a kezét és azt mondta, hogy hát, akkor nem lesz ellenzéki együttműködés.

szel_bernadett_lmp_top_story_lead.jpg

pont így

Függöny. Akinek eddig esetleg nem lett volna egyértelmű, ez volt az előadás csattanója. Pontosan azért támasztották azt az irreális feltételt az összefogáshoz, hogy Jobbiktól MSZP-ig mindenki fogjon össze, hogy a végén ki lehessen jelenteni: mi meg akartunk állapodni, de ezek a csúnya pártok nem hagyták. Mert természetesen most is mindenki más hülye, csak az LMP nem. Így volt ez mindig. Akkor is az LMP volt a legellenzékibb ellenzéki, amikor kétharmadot adott a Fidesznek az alkotmánybíróválasztáson, akkor is az LMP állt mindenki más felett, amikor Szél Bernadett Tusnádfürdőn Kósa Lajos társaságában sorosozott.

Most is a többi pártot hibáztatja az LMP, miközben éppen a kormányváltás megakadályozására készül.

Ideje elgondolkodni azon, hogy tulajdonképpen mi szükség van az LMP-re, ha senkivel sem akar összefogni, akadályozva a kormányváltást. Ellenzékben is a Fideszt segítik, valószínűleg kormányon is a Fideszt érdekében politizálnának, akinek meg ez tetszik, az leszavazhat akár a Fideszre is. Egy biztos: ha valaki kormányváltást akar, az felejtse el az LMP-t.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lampagyarblog.blog.hu/api/trackback/id/tr413755394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása