Lámpagyár

ahol a fény születik

Az LMP pont úgy titkolózik Ron Werberről, ahogy a Fidesz Habony Árpádról - Szél Bernadett beszél “korszakváltásról”?

2017. november 09. 11:18 - Lámpagyár

Ungár Péter a Magyar Nemzetnek árulta el, hogy az LMP továbbra sem szerződött Ron Werberrel. Az “elmúlt27év” egyik szimbolikus kampánytanácsadóját tehát továbbra is - immáron hónapok óta!! - feketén foglalkoztatja az a párt, amely mással sem kampányol, csak korszakváltással és azzal, hogy lehet más a politika. Hogy a “gyűlölet karmestere” nem két forintért dolgozik, az teljesen nyilvánvaló. A nagy titkolózás ugyanakkor nem csak azt rejti el, hogy mennyiért dolgozik, hanem azt is, hogy

milyen forrásból fizeti őt az LMP?

Ez pedig nagyon is súlyos és cinikus lépés egy olyan párttól, amely “korszakváltásról”, “átláthatóságról” és a “korrupció felszámolásáról” beszél. Az átláthatóság éppen azt jelenti, hogy minden forint mozgása követhető egy pártban, morális alapot teremtve ahhoz, hogy ez a párt számon kérje az Orbán-kormány sötét üzelmeinek átláthatatlanságát.

De van itt mégvalami. Emlékszünk még arra, hogy ki az a tanácsadó, akivel semmilyen szerződés nem született, ezért nem tudjuk, hogy mennyit keres, sőt azt sem tudjuk, hogy milyen forrásból fizetik? Bizony, Orbán Viktor jobbkezéről, Habony Árpádról van szó.

werberhabony2.jpg

Az LMP tehát pontosan úgy titkolózik Ron Werberről, ahogy a Fidesz Habony Árpádról,

Szél Bernadett pedig pont annyira tud hitelesen beszélni az átláthatóságról, mint Orbán bármelyik korrupt államtitkára.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lampagyarblog.blog.hu/api/trackback/id/tr6013217639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása