Lámpagyár

ahol a fény születik

Vagy sírni, vagy nevetni fogsz! - Karácsony Gergely 10 perc alatt rombolta le saját magát

2017. december 08. 11:03 - Lámpagyár

A kimutathatatlan társadalmi támogatottsággal miniszterelnök-jelöltségről álmodozó mandátumvadász politikus képének Karácsony Gergely lett a Vénusszal egybegyúrt Mona Lisája.

Bár még csak december eleje van, nagyon úgy tűnik, hogy vége a Karácsonynak. Na nem az ünnepnek, hanem annak a Karácsony Gergelynek, akiről tegnap estig a gyanútlan ellenzéki választó még azt gondolhatta, hogy rendelkezik a józan ész nevű titkos összetevővel, amiből oly’ nagy hiány mutatkozik manapság az ellenzéki oldalon. Aztán bement az ATV Egyenes Beszéd című műsorába és ledobta az idei év legpusztítóbb erejű politikai humorbombáját. Karácsony a Szél Bernadettől már látott mutatványt adta elő: bejelentette, hogy akkor ő most úgy döntött, hogy miniszterelnök szeretne lenni.

Mindenkié. Közös listán. Most. Ja, hogy ahhoz választók is kellenének? Na nee.

kepernyofoto_2017-12-06_13_44_45.png

Egyszerűen nem láttuk jönni, hogy valaki felveheti még a versenyt szappanopera-fronton a szocialistákkal, de vannak még csodák. Mert ami a parlamenti küszöb körül szédelgő Szél Bernadettnél még vicces volt, az a 0%-os Karácsony Gergelynél csak a Sas-kabaré és a Benny Hill Show szerelemgyerekeként értelmezhető. A kimutathatatlan társadalmi támogatottsággal miniszterelnök-jelöltségről álmodozó mandátumvadász politikus képének Karácsony Gergely lett a Vénusszal egybegyúrt Mona Lisája. Ezek után Falus Ferenc Ice Bucket Challenge videójából Mr. Bean főszereplésével lehetne életrajzi drámát rendezni.

Most már tényleg jöhetnek a többiek. Fodor Gábor, Schmuck Andor és Thürmer Gyula sírva könyörögnek a receptért.

Mondanánk, hogy várjuk a további szórakoztató produkciókat, de félő, hogy jövő áprilisban sírás lesz a vége.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lampagyarblog.blog.hu/api/trackback/id/tr813456513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása