Lámpagyár

ahol a fény születik

A Magyar Posta is beszállt a Soros-kampányba

2017. december 12. 14:07 - Lámpagyár

Valamivel el kell ütni az időt, ha már a levélcsomagokat sem viszik ki.

Nem maradt mára olyan állami szerv vagy cég, amely ne lenne hadra fogható a Fidesz pártérdekei szerint. Most a Magyar Posta állt ki azzal egy adatigénylésre adott válaszként, hogy

november végéig 2 141 673 db nemzeti konzultációt küldtek vissza

20130324-miniszterelnokseg-es-az-img-2012es3.jpg

Mondja ezt az a Magyar Posta, amely ugyan már a levélcsomagok kézbesítését sem végzi el a nagy karácsonyi túlterheltségre hivatkozva, de azért minden alkalommal fideszes államtitkárokhoz méltó cinizmussal áll ki azzall, hogy minden a legnagyobb rendben van, nincs itt semmi látnivaló. Ajándék és üdvözlőlap tehát nem lesz - arra nincs kapacitás a gonosz külföldi háttérhatalom által elszívott munkaerő hiányzása miatt - de a nemzeti konzultációk időben megérkeztek, éppen a kormánynak tetsző számban.

Ezzel a Magyar Posta is beszállt a Soros-kampányba

Kár, hogy a Postát közben ugyanannyira zavarják a levelek és a csomagok, mint a BKV-t az utasok vagy a közútkezelőt az időjárás.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lampagyarblog.blog.hu/api/trackback/id/tr9613481211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása