Lámpagyár

ahol a fény születik

Dráma Gyöngyösön - Fodor Gábor miatt számolt le az MSZP Hiesz Györggyel

2018. február 07. 12:06 - Lámpagyár

Joggal merül fel az ellenzéki szavazóban a kérdés: ezt mégis miért?

Hiesz György MSZP-s gyöngyösi polgármester tegnap elcsukló hangon, könnyeivel küzdve számolt be arról, hogy visszalép a képviselő-jelöltségtől és kilép az MSZP-ből. Nap közben még nem tudtuk, hogy mi lehet a kilépés oka, este azonban már azt mondta Hiesz telefonon az Egyenes Beszédet vezető Rónai Egonnak, hogy

“jött egy megkeresés a párt némely vezetőitől, hogy másban gondolkodnának szövetségi megfontolásból”

Hiesz ezzel gyakorlatilag elismerte, hogy a pártja, amelynek színeiben 29 éven át politizált, lecserélte őt a szövetséges, már a kilépés híre kapcsán emlegetett, szintén Gyöngyösön született Fodor Gábor kedvéért.fodorhiesz.jpgA 3 évtized óta teljesító, vitathatatlanul a legesélyesebb indulónak számító polgármestert tehát kirakták a megélhetési politikus szabadalmaztatott prototípusának számító Fodor Gáborért. Joggal merül fel az ellenzéki szavazóban a kérdés: ezt mégis miért? Erre pedig csak egyetlen logikus, annál szívtelenebb válasz létezik:

az MSZP a közös listával vállalta, hogy “szövetségi megfontolásból” kész a saját embereit is elárulni

Igen, akár Fodor Gáborok miatt is, ha ez kell ahhoz, hogy az MSZP logó mellett a liberális fantompárt piktogramja is ott legyen. Bele sem merünk gondolni, hogy kik távoznak még az MSZP-ből és hány esélyes jelöltet veszít majd a baloldal, amikor “kifizetik” Karácsony Gergelyt és a Párbeszédet. Emlékezetes, hogy Bárándy Gergely és Velez Árpád is hasonló “szövetségi megfontolások” miatt távozott a pártból. Valószínűleg messze még a vége.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lampagyarblog.blog.hu/api/trackback/id/tr4313642174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása