Lámpagyár

ahol a fény születik

Az LMP-s Ungár Péter lapjának a Soros-listánál is volt lejjebb

2018. május 17. 11:26 - Lámpagyár

Gratulálunk Péter, biztosan Lehet Más a Politika.

Most épp nem Soros-ügynököket listázott, hanem egy iskolaigazgatóval házmesterkedett Schmidt Mária és Ungár Péter közös lapja, a Figyelő. Történt ugyanis, hogy a Vörösmarty Mihály Gimnázium vezetője engedélyt adott egy volt diákjának arra, hogy klipet forgasson az iskola területén. Az iskolaigazgató vesztére noÁr Tanulni akarok című dala a magyar oktatás problémáiról szól, ami nyilván megengedhetetlen kritika az Orbán-rendszerben.

Ezért az iskola fenntartójához, a Belső-Pesti Tankerületi Központhoz fordultak, hogy hogyan adhatott helyet a klip forgatásához a gimnázium.

Itt a kérdéses dal:

Hepiend nincs, a fenntartó azt írta az igazgatóról, hogy “mivel nem értesítette a tankerületi központot, így bérleti díjat nem állapíthattak meg, ezzel megsértette a belső eljárásrendet”. A Figyelő tehát egy dal miatt politikai okból felnyomott egy iskolaigazgatót. Láttunk már ilyet, Rákosinak és Kádárnak is megvoltak a maguk seggnyalói, akik újságíró gúnyában játszották a Párt öklét. Mi a furcsa a történetben?

Hogy a magát ellenzékinek tartó LMP politikusa, Ungár Péter a mai napig nem szállt ki a Figyelőből, sőt még csak el sem határolódott a lapjától.

Ezek szerint az LMP erős emberének teljesen vállalható, hogy a tulajdonában álló lap a hatalom szócsöveként félemlít meg a tudósok után diákokat és iskolaigazgatókat, megidézve a legrohadtabb diktatúrák fullasztó légkörét. Gratulálunk Péter, biztosan Lehet Más a Politika. Várjuk az LMP következő “nagy harcos ellenzéki megszólalását”.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lampagyarblog.blog.hu/api/trackback/id/tr8813966004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása