Lámpagyár

ahol a fény születik

Szembefordul a Jobbik a fiatalokkal? - Dunaújvárosban már a gördeszkázást is betiltanák

2018. június 05. 11:06 - Lámpagyár

Nagyon úgy tűnik, hogy a Jobbik a nagy néppártosodás keretében a továbbiakban nem kívánja összeegyeztetni a rendpártiságot a fiatalok megszólításával, sőt. Dunaújvárosban a jobbikos Barta Endre azért fordult a rendőrkapitányhoz, hogy az tiltsa be a gördeszkázást és a biciklizést a város főterén, mert szerinte az zavar másokat. (Igen, a gördeszkázást és a biciklizést!!) Mivel a 2018-as országgyűlési választáson a dunaújvárosi körzet volt az egyetlen, ahol a Jobbik egyéni képviselő-jelöltje győzni tudott, a mostani lépés üzenetértékű.

A Jobbik Dunaújvároson próbálja ki, hogy mire megy az új, fiatal-ellenes politikával.

veradas.pngA lépés mögött nyilvánvaló az az elképzelés, hogy a Jobbik a fiatalok elleni hangulatkeltéssel szerezzen szavazókat a jóval öregebb, de szintén jobboldali Fidesz-táborból, ahol a párt hagyományosan szinte minden pártnál gyengébb. Elvégre úgyis a küszöbön áll a párt szétszakadása, a fiatalokat pedig jó eséllyel úgyis elviszi a radikális hangnemet ígérő Toroczkai. Nagy kérdés azonban, hogy hova vezet az, ha

az a Jobbik, ami azt hirdeti magáról, hogy 21. századi párt, ugyanolyan avítt, öreges, a fiatalok számára taszító politikát fog folytatni, mint a Fidesz.

Valószínűleg oda, hogy elfelejthetik a “kólamámorban fetrengő fiatalok” szavazatait.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lampagyarblog.blog.hu/api/trackback/id/tr8314024724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása