Lámpagyár

ahol a fény születik

Alakul az MSZP-Párbeszéd belháború a szocialisták zuglói mutyija miatt

2018. június 15. 13:13 - Lámpagyár

Amíg a parlamentben nagy az egyetértés az ellenzéki pártok között abban, hogy nem szabad megszavazni a Fidesz legújabb hajléktalan-ellenes alkotmánymódosítását, Zuglóban kicsit másképpen alakultak a dolgok. Szabó Rebeka írta ki a Facebook-oldalára, hogy volt egy megállapodás az Utcáról Lakásba Egyesülettel Zuglóban, miszerint a civil szervezet költségén felújítanának egy romos, önkormányzati tulajdonú házat, hogy oda jövedelemmel rendelkező hajléktalanok költözhessenek be. Szabó Rebeka szerint

ezt a megállapodást a szocialisták felrúgták, mert nem tetszett a Fidesznek.

vajon-tenyleg-a-fidesz-iranyitja-a-hatterbol-az-mszp-t.jpg

Persze nem ez az első eset, hogy a médiában és a parlamentben ellenzékiként szereplő MSZP-sek helyben alkut kötnek a Fidesszel. Zuglóban ennek különösen nagy hagyományai vannak. Na de olyan, alapvető emberiességi kérdésben, mint a hajléktalanság betiltása(!!), még a szocialistáktól sem láttunk ilyen köpönyegforgatást. Ki tudja, ezek után talán a Stop Sorost is meg lehet majd szavazni pár “mellényomással”, ha Orbán Viktor úgy akarja. Itt azonban nincs vége a történetnek, Szabó Rebeka ugyanis a posztban keményen beszólt pártja szövetségesének, az MSZP-nek:

“Ilyenkor érdekes módon fontosabbnak tartják (a szocialisták - a szerk.) a fideszes képviselő véleményét a saját (feltételezett) értékrendjüknél, illetve a rászoruló embertársaknak nyújtott segítségnél.”

szr2.pngArra, hogy valaki megkérdezze Szabó Rebekától, hogy akkor miért is indultak közös listán azzal az MSZP-vel, amiről eddig is tudni lehetett, hogy itt-ott együttműködik a Fidesszel, nem kellett sokáig várni. Berkecz Balázs, a Párbeszéd elárult és azóta megszűnt szövetségesének, az Együttnek a politikusa hamar megtette kommentben:

bb.pngHát, fentiekkel nehéz vitatkozni, ahogy azzal is, hogy a zuglói mutyival beindulni látszik az MSZP-Párbeszéd belháború

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lampagyarblog.blog.hu/api/trackback/id/tr1814050330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása