Lámpagyár

ahol a fény születik

Mintha mise történt volna: fideszesekkel parolázott az LMP-s a propagandásított HírTV-n

2018. szeptember 06. 11:51 - Lámpagyár

Vágó Gábor LMP-s közszereplőt nem nagyon zavarta, hogy a Fidesz utcára tette a HírTV újságíróit és újra csicskamédiát csinált az adóból: bement a fideszes Szabadfogásba, hogy többek között a Pesti Srácok főszerkesztőjével és a fideszes lejáratómédia legalantasabb bugyrából érkező Jurák Katával kokettáljon. Vágó Gábor még azt is elárulta az eset kapcsán az azonnali.hu-nak, hogy

ígéretet kapott a műsortól némi tiszteletdíjra.

vago_gabor2.jpg

Vágó, az "ellenzéki" politikus

Szóval mindenki megnyugodhat, az árulásért fizetnek is. Vágó volt az a jellembajnok, aki a választások előtt a DK-val való visszalépésekről szóló tárgyalás után azt találta mondani, hogy “száraz volt a pogácsa”. A többit ismerjük: az LMP nem lépett vissza, a Fidesz pedig tükörsimán szerezte meg a kétharmadot, pedig jó 5-6 mandátum távolságra is kerülhetett volna ettől, ha az LMP ellenzékiként viselkedik. Van tehát az asszisztálás, van a nyílt kollaboráció, meg van az LMP, csak hogy ismerjük a fokozatokat. Így néz ki a gyakorlatban az LMP-s Ungár Péter által meghirdetett új politika, miszerint “nem szégyen a Fidesszel egyetérteni”.

Reméljük, hogy a fideszesített HírTV-ben friss volt a pogácsa és alaposan meg is fizetik a kollaboránsokat.

Szégyennek ettől még szégyen.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lampagyarblog.blog.hu/api/trackback/id/tr814225789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása