Lámpagyár

ahol a fény születik

BOTRÁNY! - Most mennyi pénzt ad a Fidesz az LMP-nek Ungár Péteren keresztül?

2018. december 02. 13:18 - Lámpagyár

A fideszes Schmidt Mária és fia, az LMP-s Ungár Péter közös családi cégétől bérel irodaházat az Agrárminisztérium. Ez a sokadik eset, hogy a kormánytól Ungár Péterhez, Mészáros Lőrinc üzlettársához (!!) kerül közpénz, hogy ő aztán ebből a pénzből játssza el a harcos ellenzékit.

Ezekért a pénzekért irányíthatta a Fidesz az LMP-t a kampányban, ezért maradtak el az LMP-s visszalépések és ezért jött össze az újabb fideszes kétharmad ellenzéki budapesti kerületekben az LMP miatt. Pénzért.

schmidt-ungar-3.png

Anya és fia, a család, ahol a Fidesz és az LMP találkozik

És igen, innen fúj a szél, amikor Ungár Péter az LMP elnökségi tagjaként és meghatározó alakjaként azt mondja, hogy “nem szégyen egyetérteni a Fidesszel”. Persze szégyennek szégyen, csak hát elég jól megfizetik. Azt azonban most is titkolják, hogy mennyire: sem az Agrárminisztérium, sem Ungár Péter nem állt a választók elé, hogy mennyi a júdáspénz és hogy tíz vagy százmilliók vándorolnak most az LMP erős emberéhez. Miközben persze Ungár továbbra is résztulajdonosa annak a propagandalapként funkcionáló Figyelőnek, amelybe önti a kormány a közpénzeket, tehát nem kenyérre kell. Ma már távolinak és nevetségesnek tűnik az az illúzió, hogy az LMP bármikor is ellenzéki párt lett volna. Soha nem volt az.

Ha egy párt úgy néz ki, mint a Fidesz fiókpártja, úgy beszél és viselkedik, mint a Fidesz fiókpártja és még a pénzt is a Fidesztől kapja erre, akkor az bizony a Fidesz fiókpártja.

Reméljük jól fizet és nekik legalább megéri, mert Magyarországnak biztosan nem.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lampagyarblog.blog.hu/api/trackback/id/tr2414411142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása