Lámpagyár

ahol a fény születik

Zokogni fogsz! Az MSZP úgy csinált hülyét magából, ahogy arra senki más nem képes

2018. december 05. 17:55 - Lámpagyár

Az MSZP-től régóta megszokhattuk, hogy ha egy kicsit is sikeres ellenzéki szimbólum bukkan fel itthon vagy a világban, akkor saját ötletek híján tízkörömmel vetik rá magukat  és kezdenek szolgalelkű másolásba. Mindegy, hogy civil, politikai, baloldali vagy jobboldali a szimbólum - volt itt már kockásinges tiltakozás, fekete ruha, “kockárda”, stb - csak nekik ne kelljen kitalálniuk valami sajátot. Így történt ez most is, a kordondobáló, utakat lezáró, többségében szélsőjobboldali francia tüntetők sárga mellényével. Az MSZP-s másológépezet menetrendszerűen gyártotta le az alábbi fotót:melleny_nepszava2-1140x760.jpg

Azon most ne is akadjunk fent, hogy sikerült egy szélsőjobboldali tüntetéssorozat külcsínyét lenyúlni, elvégre elvekben soha nem volt erős a szocialista csapat, az a tény viszont már jóval pofátlanabbá teszi a lopást, hogy a hétvégi tüntetésen

az MSZP-s ficsúrok bizony nem fognak kordont dobálni, utakat lezárni és rohamrendőrökkel dacolva, könnygázfelhőben tüntetni a hatalom ellen.

giletjaunes.jpgEgy igazi sárga mellényes

A maximum, amit várhatunk tőlük, hogy amikor véletlenül rájuk szegeződik egy kamera, akkor majd dacosan néznek, esetleg a zakó óvatos kigombolása után, a Fidesztől előre engedélyt kérve bemutatnak egy színpadias ökölrázást is, a bátrabbak talán két kézzel. A sárga mellény pedig az ég világon semmit nem fog jelenteni rajtuk, csak azt, hogy a nagy ötlettelenségben képesek bárkit és bármit lemásolni, hátha így valaki összekeveri őket egy sikeresebb társasággal.

Ha holnap mondjuk botswana-i fasiszták flamingórózsaszín análkúpokkal vonulnának a parlamentjük elé, egészen biztos, hogy másnap már Karácsony Gergely, Tóth Bertalan és Újhelyi István is egy flamingórózsaszín análkúpot ölelgetne a Facebookon.

Sokkal ez sem lenne viccesebb, mint amit most a sárga mellénnyel csinálnak. Csak egy picit.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lampagyarblog.blog.hu/api/trackback/id/tr8614438154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása