Lámpagyár

ahol a fény születik

Az LMP zárja ki Szabó Szabolcsot és Csárdi Antalt!

2018. július 20. 12:30 - Lámpagyár

Az elmúlt hetekben és napokban egyértelművé vált, hogy az LMP számára nincs nagyobb bűn, mintha valaki a kormányváltás érdekében részt vett az ellenzéki koordinációban:

  • Hadházy Ákost eltiltották minden pártisztségétől, majd megverték, amiért arra bíztatta az LMP jelöltjeit, hogy lépjenek vissza az esélyes ellenzéki jelöltek javára

  • Kassai Dánielt kizárták az LMP-ből, mert a körzetében visszalépett a szocialista Kunhalmi Ágnes javára, aki egyébként így legyőzte fideszes kihívóját

  • Meg is fosztották, meg nem is Szél Bernadettet elnöki párttisztségétől, a büntetés oka itt is az ellenzéki koordinációban való részvétel volt

Közben minden más bűn következmények nélkül maradt, Sallai Róbert Benedeket nem zárták ki a pártból Hadházy megverése miatt, Schmuck Erzsébet és Szél Bernadett nem kaptak büntetést amiatt, hogy a kampányban a Fidesszel egyeztettek, és persze Ungár Péter is megúszta egy ejnye-bejnyével, hogy szánt szándékkal hamisan szerződött Ron Werberrel, hogy ne kelljen kifizetni. Ezek nem bűnök az LMP szerint, ellenben az összefogással, az egyetlen dologgal, amivel legalább a Fidesz kétharmadát bizonyosan meg lehetett volna akadályozni, ha az LMP visszalépett volna egy-két helyen.

Az LMP tehát eddig egyetlen dologban tűnik következetesnek fennállása óta: azoknak a megbüntetésében, akik nem a Fidesz, hanem az ellenzék és a kormányváltás érdekeit szolgálták.

Van itt azonban egy kis bökkenő. Ül két olyan ember az LMP frakciójában, akiknek az egyéniben elért mandátuma abban a bizonyos ördögtől való összefogásban fogant. Csárdi Antal soha az életben nem nyert volna a Belvárosban, ha a többi ellenzéki jelölt nem lép vissza a javára, ahogy Szabó Szabolcs sem nyert volna Csepelen, ha a többi ellenzéki jelölt nem dönt a visszalépés mellett.

Szóval, kedves LMP, tessék azonnal kizárni a pártból és a frakcióból Csárdi Antalt és Szabó Szabolcsot!

csardiszabo.jpg

(A két főbűnös, akik a XX. századi szemkilövető bukottbaloldal segítségével jutottak az LMP frakciójába, csökkentve a Fidesz kétharmadának esélyét is!!)

Egyszer az életben ne csináljatok segget a szátokból, vigyétek végig, amit elkezdtetek! Számoljatok csak le a “XX. századi pártokkal történő bűnös együttműködésben” résztvevő politikusaitokkal, vagy milyen bullshiteket is szoktatok erről mondani. Ha azoknak menniük kell, akik visszaléptek más pártok jelöltjeinek javára, akkor azoknak is menniük kell, akik ugyanebben az együttműködésben a nyertes oldalon álltak. Az elvek így működnek, nem csak akkor szokták őket alkalmazni, amikor kapóra jön, éppen ettől nevezik őket elveknek.

Gerincet nem várunk tőletek, de legalább egyetlen csigolyát mutassatok fel, ha van egyáltalán. Zárjátok ki Csárdi Antalt és Szabó Szabolcsot is!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lampagyarblog.blog.hu/api/trackback/id/tr2914125151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása