Lámpagyár

ahol a fény születik

Hivatalos: a fideszes ügyészség az LMP-seket is megvédi

2018. augusztus 01. 16:48 - Lámpagyár

Kezdjük egy könnyed bevezetéssel. Képzeljük el, hogy mi lett volna egy ellenzéki politikussal, ha csalást követ el: az ügyészség eljárást indít, a kormánymédia 17 kamerával közvetíti, ahogy a politikust vezetőszáron viszik el, a jobboldali média hetekig a bizonyítéknak számító önleleplező videón csámcsog, majd a Fidesz minden nap tart egy sajtótájékoztatót arról, hogy X párt évek óta egy csalót foglalkoztat, ők nem tisztelik a magyar törvényeket, bűnözők, akik hazudtak a választóknak is.sgccs.jpg(Simon Gábor és Czeglédy Csaba, ellenzéki politikusok. Őket nem védi meg Polt Péter, sőt)

És akkor lássuk, hogy mi történik, ha nem egy ellenzéki követhetett el csalást, hanem egy LMP-s! A Zoom.hu tudta meg, hogy

Központi Nyomozó Főügyészség szerint nem állapítható meg bűncselekmény, ezért elutasította a Ron Werber-ügyben Ungár Péter LMP-s országgyűlési képviselő ellen csalás miatt tett feljelentést.

Arról, hogy Ungár Péter bűncselekményt követhetett el és még bizonyíték is van ellene, itt írtunk részletesen, azt is taglalva, hogy legalább 3, de inkább 5 év letöltendő börtönbüntetés várhat a politikusra. Azóta Ungár ellen feljelentést is tettek, a Polt Péter vezette ügyészségtől pedig mindenki azt várta, hogy kapva kap az alkalmon, elvégre egy ellenzéki politikus ellen kell eljárni és még csak koncepciós perre sincs szükség. Polt Péter erre előadta, amit a fideszes politikusok korrupciós ügyeinél szokott és a már jól ismert cinikus dumával megvédte Ungár Pétert!

Ennél ékesebb bizonyíték arra, hogy az LMP-t maga a Fidesz hozta létre az ellenzék megosztására, soha a büdös életben nem lesz.

Házon belül senki sem megy börtönbe a Fidesznél, bármit is követett el. Ez alapszabály, Farkas Flórián a megmondhatója (sok más fideszes mellett). A Fidesz vastagon meghálálta az LMP-nek a történelmi jelentőségű kollaborációt, az ellenzéki összefogás megfúrását és az újabb kétharmadot. Nem baj, ha Ungár Petike csal vagy zaklat vagy bármit tesz, mert közülünk való, a törvény márpedig csak azokra vonatkozik, akik nem közülünk valók. Pont. Mondjátok meg a Schmidt Marinak, hogy nyugtassa meg a fiacskáját, egy ilyen csalás nálunk a napi rutin része, Polt Péter meg fogja védeni. És lőn, Polt Péter megvédte Ungár Pétert. Mit lehetne erre még mondani.

“A gombócot is megzabálta, a bort is megitta, ki se végzik, dohányt is kap. Egy brancs maguk, ne is tagadja!”*

*részlet a Tanú címú filmből

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lampagyarblog.blog.hu/api/trackback/id/tr7414156011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása