Lámpagyár

ahol a fény születik

Mikor függesztik fel a sorosozó tanárt?

2017. november 30. 11:25 - Lámpagyár

1 ok, amiért soha nem fogják felfüggeszteni.

Még mélyebb bugyorba érkezett az ország, amikor egy iskolában a tanár kezdett sorosozásba egyik diákja gyűlöletbűncselekményekről szóló előadása miatt. A diáknak az volt minden bűne, hogy levetített egy két perces videót, amelyet az Amnesty International csinált a gyűlöletbűncselekmény fogalmáról. A tanár - az előadást láthatóan nem megértve - azzal állt ki az osztály elé, hogy jobb ha tudják, hogy az Amnesty International is Soros-szervezet.

Mert hogy agyhalottéknál már akkor is Soros-ügynök egy szervezet, ha egyszer(!) kapott 1000 eurót(!!) egy nyári táborra(!!!) 2013-ban(!!!!). Igen, ez az ősbűn; így lett Soros-ügynök az Amnestyből.

Felmerül a kérdés, hogy egy diák aktuálpolitikát egyáltalán nem érintő előadása után hogyan veszi a bátorságot egy tanár, hogy sorosozzon. Hogyan meri megtenni, hogy a katedrán Németh Szilárdi fordulattal tolja a Fidesz Soros-propagandáját? És miért lehet biztos abban, hogy emiatt nem fogják felelősségre vonni?

Tudunk egy okot, ami miatt a tanárnak biztosan nem kell félnie:

Mindez egy egyházi iskolában történt. Ott pedig már régen Orbán az Isten.

1384703198-downloadaspx.jpg

Hiba, ha valaki azt gondolta, hogy az egyházak csak a szószéken borulnak le Orbán előtt (emlékszünk még arra, hogy “csuhások, térdre”?). Nem, a kampány nem csak a templomokban, hanem az egyházi iskolákban is zajlani fog, hátha leesik még pár milliárd állami támogatás, pár tucat iskola (ahol aztán ugyanúgy lehet tolni az agymosást), trafik, föld és ki tudja még milyen fideszes fizetőeszköz.

Ez egyvalaminek a biztos jele:

A magyarországi keresztény egyházak elvesztették “keresztény” és “egyház” jellegüket, iskoláik pedig “iskola” jellegüket.

Láttuk ezt már a menekültügy elején is: a katolikusoktól a reformátusokig mindenki lapított, senki nem szólalt fel a gyengék és elesettek gyámolításáért, ahogy az “irgalmas szamaritánus” történetét is gyorsan elfelejtették. (Itt jegyezzük meg: tisztelet a kivételnek, az evangélikusoknak volt vér a pucájukban hűnek maradni az elveikhez és hivatásukhoz.)

A többi magyarországi keresztény egyház elesett:

Istent Orbánra, a Bibliát a Soros-tervre cserélték.

Ezért nem lesz következménye a tanár sorosozásának.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lampagyarblog.blog.hu/api/trackback/id/tr2513406015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása