Lámpagyár

ahol a fény születik

Így hazudott Szél Bernadett - Elképesztő VIDEÓ!

2018. január 19. 13:19 - Lámpagyár

Kevés olyan pillanat van a politikafogyasztó olvasó életében, amikor a sok álláspont, híresztelés, féligazság és rágalom között egy párt egyszer csak tisztán és egyértelműen kimutatja a foga fehérjét. Amikor nincs A és B értelmezés, nincs egyrészt-másrészt, csak a húsbavágó igazság megvilágosodás-szerű felismerése.

A héten ilyen pillanathoz érkeztek az ellenzéki szavazók.

Történt ugyanis, hogy példátlan összefogás rajzolódott ki Baranya 1-es számó egyéni választókörzetében, Pécsen, az egyébként független Mellár Tamás körül. Előbb az MSZP, majd a DK, végül az Együtt jelentette be, hogy egyöntetűen támogatják a közismert közgazdászt és nem indítanak saját jelöltet. Mindenki tudja, hogy a Fidesz a 106 körzetben csak akkor győzhető le, ha az ellenzéki szavazatok nem aprózódnak több felé, így a kormányváltás szempontjából - legalábbis ebben a körzetben - a lehető legjobb forgatókönyv kezdett kirajzolódni.

Majd jött az LMP és bejelentette, hogy ő bizony nem lép vissza és saját jelöltet indít Mellár ellen.

szel-bernadett-fdm-20170907_13-1024x682.jpg

A különcködést - legalábbis a listák tekintetében - már ismerjük az LMP-től, olyat azonban mostanában nem láthattunk, hogy egy kifejezetten esélyes egyéni jelölt győzelmi esélyeit vegyék el a saját 5%-uk miatt. De ezzel még mindig nem értünk el az eset legfelháborítóbb részéhez. Az ugyanis inkább az, hogy

Szél Bernadett kevesebb, mint 3 hónapja még Mellár Tamás egyedüli jótéteményesének tüntette fel magát, akit a csúnya ellenzék nem akar támogatni, bezzeg ő.

Rögzítsd valamivel az állad és nézd meg a videót:

Igen, jól hallottad, arra a kérdésre, hogy az LMP el fog-e indulni Mellár Tamással szemben, Szél Bernadett szentbeszédet tart, hogy

“pont mi voltunk azok, akik mellé akartunk állni Mellár Tamásnak és pont az összefogás pártjai voltak azok, akik bizonyos mértékben kivonultak ebből az együttműködésből”

 És a pont az i-re:

“Ha nekem ez káoszosnak tűnik, ami itt van az ellenzéki oldalon, akkor úgy gondolom, hogy a választópolgárok számára is az”.

Hát, szerintünk inkább az LMP szélkakaspolitikája tűnik egyre káoszosabbnak, amin nem segített most Szél Bernadett hazugsága sem, de a tanulságokat már tényleg ne mi vonjuk le.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lampagyarblog.blog.hu/api/trackback/id/tr9213588179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása