Lámpagyár

ahol a fény születik

Ezen a kilépés nem segít: Szél Bernadett a kétharmad felelőse

2018. október 02. 11:16 - Lámpagyár

Szél Bernadett tegnap bejelentette, hogy kilép az LMP-ből és otthagyja a párt frakcióját is. Jobb később, mint soha - akár ezt is gondolhatnánk, ha feledhető lenne a Fidesz április 8-án szerzett kétharmada. Szél Bernadett ugyanis kulcsszerepet játszott a Fidesz kétharmadában, akárhova is ül a parlamenti patkóban és akármit is mond egykori bűntársainak/ról. Ne legyenek kétségeink:

Szél Bernadett nem a gerincét találta meg a parlamenti ruhatár talált tárgyak osztályán, hanem egyszerűen alulmaradt az LMP belső hatalmi harcaiban.

Szél nem a felelősség, meg ellenzékiség, meg úgynevezett elvek miatt hagyta ott az LMP-t, hanem a Sallai R. Benedek féle hatalomátvétel miatt. Az egyetlen valódi bűnbánatot jelző dolog az lehetne, ha Szél bejelentené, hogy parlamenti mandátumáról is lemond és örökre visszavonul a politikától. A kétharmad akkor is itt maradna a nyakunkon, azt jóvátenni nem lehet, de ez talán azt sejtetné, hogy lakik benne egy aprócska hang, ami tudja, hogy a 2018-as választáson elárulta az ellenzéket és az ellenzéki szavazókat.

20170114hadhazy-akos-szel-bernadett-beszel.jpg

Az az LMP hozta össze Budapesten a vissza nem lépésekkel a Fidesznek a kétharmadot, amelynek Szél Bernadett és Hadházy Ákos voltak a társelnökei.

Lehet most azt játszani, hogy az LMP bugyraiban elveszített hatalmi harcok után nem vert seregként kullogva, hanem hősként masírozva hagyják ott az LMP-t, ettől még Szél Bernadett és Hadházy Ákos is a fideszes kétharmad felelőse marad. Lemoshatatlanul.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lampagyarblog.blog.hu/api/trackback/id/tr5214276837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása