Lámpagyár

ahol a fény születik

Hatalmasat terelt az MSZP a patkányozással, miközben a Fidesszel kézenfogva megvédték a parkolási maffiát

2019. április 29. 16:37 - Lámpagyár

Sokan állnak értetlenül azelőtt, hogy Bangóné Borbély Ildikó az ATV élő adásában lepatkányozta a fideszes szavazókat. A megosztó kijelentésre ráugrott a propagandasajtó, a Fidesz, amely külön kampányt is felhúz Bangóné szavaira, valamint a teljes független sajtó is az Indextől TGM-ig. Vérmérséklettől és politikai beállítottságtól függően mondhatnánk, hogy az MSZP már megint mekkora béna/szemét/tökös/stb, de akkor nem vennénk észre a lényeget:

Hogy az MSZP most először zseniálisat húzott! A patkányozással elterelte a figyelmet egy sokkal súlyosabb dologról, a Fidesszel közös parkolási biznisze megvédéséről.

parkmaf.jpg

Ismeretes, hogy Karácsony Gergely már másfél héttel ezelőtt is összehívta a zuglói közgyűlést, hogy leszámoljanak a Fidesz és az MSZP jóvoltából évek óta milliárdokat eltüntető zuglói parkolási maffiával. Akkor a napirendet sem sikerült elfogadni, így az egészből nem lett semmi, hiába volt az asztalon a parkolási maffia teljes felszámolása. Már akkor hallható volt némi zúgolódás a Fidesz zsebében lévő zuglói szocialisták magatartásáról. Borítékolható volt, hogy botrány lesz, ha az MSZP újra megvédi a zuglói parkolási maffiát a Fidesszel kézenfogva. De az MSZP kitalált valamit, hogy elkerülje a kollaborációjáról szóló botrányt. Na de mit? Szakított a Fidesszel? Neeem. Felszámolta a parkolási maffiát? Dehogyis. Kirúgta azokat a politikusait, akik a Fidesszel közösen üzletelnek a parkoláson? Á, dehogy.

Az MSZP inkább patkányozott, hogy addig se az legyen a téma, hány milliárd forintot is lophattak el a Fidesszel közösen a legnagyobb egyetértésben évek óta.

Ha mindig kiakadunk az MSZP gerinctelenségén, korruptságán, álellenzékiségén, és mindenek előtt bénaságán, akkor a dícséret is kijár: ezt a trükköt a Fidesz se dobta volna be ennél szebben! Győzött az igazság, a nép, a zuglói autósok, az átláthatóság, az MSZP!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lampagyarblog.blog.hu/api/trackback/id/tr3714793816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása