Lámpagyár

ahol a fény születik

Elképesztő önleleplezés! - Schmidt Mária lapja szerint helyes, hogy az LMP-s fia nem akar összefogni

2018. március 05. 16:38 - Lámpagyár

A Schmidt Mária tulajdonában álló Figyelő című fideszes propagandalap arról írt cikket, hogy semmi értelme az ellenzéki pártok összefogásának. Azt írják a “Még a saját kutatása is rácáfol Gulyás Marcira” című, egyébként a Közös Ország Mozgalom közvéleménykutatásairól szóló írásban, hogy “az a párt jár jól, amelyik kitart az önállósága mellett”.

Azt - ha előbb nem, hát Hódmezővásárhely óta - tudjuk, hogy nincs veszedelmesebb fegyver az ellenzék kezében az összefogásnál. Nyilvánvaló, hogy ezt a Fidesz ahol csak lehet, akadályozni és becsmérelni fogja.

schmidtmaria-figyelo.png

(forrás: atlatszo.hu)

Így az ilyen cikkek önmagukban nem meglepőek, a következő hetekben minden arról fog szólni a fideszes médiában, hogy miért rossz, ha mindenki, vagy legalábbis a demokratikus ellenzék összefog a Fidesz legyőzése érdekében. De vajon kire gondolhatott Schmidt Mária lapja, amikor azt írta, hogy “az a párt jár jól, amelyik kitart az önállósága mellett” és amelyek “nem adták fel azokat az elveket, amelyeket korábban képviseltek”? Igen, fia, Ungár Péter pártjára, az ellenzéki összefogást a mai napig elutasító LMP-re. Még le is írták:

“Ezzel párhuzamosan azok a pártok jártak jól, amelyek megőrizték önállóságukat és nem adták fel azokat az elveket, amelyeket korábban képviseltek. Így az akkor még nemzetinek számító Jobbik támogatottsága növekedni tudott, az LMP pedig a pártszakadások sorozata és a gyenge kampánya ellenére is bejutott az Országgyűlésbe. Ezek a tények tehát magukért beszélnek: az elveket feladó érdekházasságokat sosem díjazzák a választók.”

image_aspx-5.jpeg

Ezt valahogy úgy lehet csak elképzelni, hogy Ungár Péter szólt otthon, hogy anya, írjatok már egy cikket arról, hogy nincs értelme összefognunk, mert egyre nyilvánvalóbb, hogy az LMP senkivel sem fog együttműködni

Anya meg megíratta. Reméljük nem lesznek sokan, akik tévedésből nem a kormányváltásra, hanem az LMP-re szavaznak április 8-án. Mert a kettő együtt láthatóan nem megy. Ezt leplezte most le a Schmidt-Ungár családi vállalkozás.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lampagyarblog.blog.hu/api/trackback/id/tr4913717476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása