Lámpagyár

ahol a fény születik

Migránsonként 9 millió, mert Soros? Ki hiszi ezt el?

2017. október 03. 13:07 - Lámpagyár

Nehéz megmondani, hogy a magyar társadalom kisebbségi komplexusán gründolt “Soros-terv” nevű kampányproduktumnak melyik a leghazugabb, legnevetségesebb eleme. Önmagában is agyrém, hogy ma több millió ember szerint egy Amerikában élő magyar öregembernek az a legfőbb szórakozása, hogy valahogy menekültekkel pakolja tele a kontinenst, de ebbe most ne menjünk bele. A kormány a legújabb reklámszpotjában szó szerint azt állítja, hogy a Soros-terv célja “9 millió Ft állami segély minden migránsnak”. Igen, merthogy nem csak lebontatja a kerítést és betelepít egymillió bevándorlót, még ki is veszi majd a pénzt a magyarok zsebéből, hogy odaadja a migránsoknak. Hát persze. Nehezen vitatható, hogy a legújabb agymosókampánynak ez a habzásért felelős összetevője.

Lássuk, hogy valójában mit javasolt Soros még évekkel ezelőtti cikkeiben (amelyeket azóta valószínűleg sokszorosan megbánt):

- önkéntes befogadás (tehát senki nem kényszerít senkit)

- az Európai Unió adjon ilyen segélyt, ne a tagországok (tehát semmi köze a Magyar Államhoz)

- amiből aztán a befogadó országban kezdhetnek új életet az önkéntesen befogadott háború elől menekülők (tehát ez nem kiesést, hanem pont pluszbevételt jelentene egy önkéntesen befogadó országnak)

Ugye, hogy nem volt miért öklöt rázni? Ugye. Ugye, hogy megint hülyének nézik a népet? Ugye. Erről szól a Soros-terv: úgy kirabolni az országot, hogy közben felhergeljük egy nem létező ellenség ellen. Ennek a posztnak az elolvasása nagyjából 1 percet vesz igénybe. Amíg ezt elolvastad, Mészáros Lőrinc 180 ezer forintot keresett.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lampagyarblog.blog.hu/api/trackback/id/tr6612924169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása