Lámpagyár

ahol a fény születik

BOTRÁNY! Magyar Gárdát akar és szélsőjobboldali pártot épít Márki-Zay Péter

2018. október 08. 16:10 - Lámpagyár

A közbeszéd a hódmezővásárhelyi győzelme óta nem tudja elhelyezni Márki-Zay Pétert a belpolitikai térképen. Voltak, akik konzervatívnak nevezték, voltak, akik valamiféle jobb és baloldal közti centristának állították be, de bizonyosat soha nem tudtunk meg Márki-Zay politikai hovatartozását illetően. Egészen máig.

Márki-Zay Péter a napokban találkozott az „ex-szkinhedvezér” jobbikos Sneider Tamással, akit a hódmezővásárhelyi polgármester egyszerűen csak “harcostársának” nevez és aki – szerinte – még a néppártosodás előtti Jobbikot képviseli, amit mindig is támogatott.

izzik-a-levego-marki-zay-es-az-oszladozo-jobbik-kozott-960x642.jpg

De a nagy coming out csak ezután jött Márki-Zay Facebook oldalán, akiről ebből már biztosan tudni lehet, hogy se nem konzervatív, se nem jobb és baloldal közti kapocs. Hanem egészen egyszerűen szélsőjobboldali:

„A Jobbikba kellenek zsidók és cigányok is, de radikálisnak kell lenni, mert igenis a tisztességes és becsületes magyarságért ki kell állni valakinek, igenis kell egy Magyar Gárda, amiben ott vannak a zsidók, a cigányok és a baloldaliak is.”

Tehát kéne egy feketében masírozó Magyar Gárda zsidókkal meg cigányokkal. Hmm. Meg kéne egy néppártosodás előtti, szélsőjobboldali Jobbik is zsidókkal és cigányokkal. Aha. Meg akkor már csapjunk hozzá egy Holokausztot is, amiben a zsidók meg a cigányok is segédkeznek a munkában a henyélés helyett, gondolom. Ilyen ostoba önleleplezést rég láttunk, de ilyen egyértelműt is.

magyar-garda.jpgMár tényleg csak a Magyar Gárda felélesztése hiányozna az országnak

Régóta rebesgetik, hogy a hódmezővásárhelyi polgármester pártépítésbe fog, most már tudjuk, hogy milyenbe:

Márki-Zay Péter szélsőjobboldali pártot épít, hogy betöltse a néppártosodó Jobbik hagyta űrt. Lesz majd cigánybűnözőzés, zsidólistázás és homofóbia, csak hogy a legklasszikusabbakat említsük, ami szóba jöhet.

Ezek után egyre kérdésesebb, hogy azok, akiket eddig hírbe hoztak a hódmezővásárhelyi polgármesterrel, csatlakoznak-e ehhez az őrülethez. Mert az egyértelmű, hogy aki egy ilyen ember pártjához csatlakozik, az még a Jobbiktól is jobbra találja magát, kiiratkozva a civilizált, európai politikusok közül. Kiváncsian várjuk, hogy ezek után kilépnek-e a fényre a nagy bejelentéssel.

Botka László, Hadházy Ákos, Szél Bernadett, Ti lesztek Magyarország új fasisztái?

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lampagyarblog.blog.hu/api/trackback/id/tr8014289253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása