Lámpagyár

ahol a fény születik

Már golfozhatsz is a felcsúti disneylandban - Megdolgoztál érte

2017. október 17. 19:59 - Lámpagyár

Orbán jó előre megmondta, hogy “a pénz olyan, mint az idő, arra jut, amire akarjuk, hogy jusson”. És mivel a felcsúti disneylandre mindig akarják, hogy jusson, jut is rendesen. A legfrissebb “fejlesztés” a stadion, a pályafűtött edzőközpont, a Makovecz-kazánház, a kisvasút, a hotel, és az arborétum után (kihagytunk valamit?) bizony egy golfközpont. Mondhatnánk, hogy ugyan már, miért baj az, ha valaki a felcsúti fitness-wellness-kalandpark közelében szeretne befektetni, de mint máskor, most sem arról van szó, hogy valaki a saját pénzét költi a miniszterelnök hobbibirodalmára.

Hanem a Tiédet!

Ha eddig esetleg nem tudtad, akkor ezúton örömmel értesítünk, hogy igen, sikerült a golfpályát is közpénzből építeni, méghozzá 100 millió forint állami támogatásból. Lehetett volna ebből kréta az iskolákba, géz a kórházakba vagy valami ilyen értelmetlen pénzszórás is, de nem, megint gondoltak arra, hogy a kedvedben járjanak.

Szóval irány Felcsút, próbáld ki az új golfközpontot, megdolgoztál érte!

Ha valami egyéb, azt írd le kommentben.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lampagyarblog.blog.hu/api/trackback/id/tr4413007038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása