Lámpagyár

ahol a fény születik

Aki éhezik, az mostantól menjen Orbán házához?

2017. november 29. 11:52 - Lámpagyár

Az ételosztás betiltása az elismerése annak, hogy soha nem volt még ennyi éhező Magyarországon. Hova menjenek?

A többségi társadalom provokálásában 7 éve minden nap nagyot menetelő Fidesz újabb aljasságot talált ki azzal, hogy betiltaná az ételosztásokat. Most cinikusan azt mondják, dehogy lesznek azok betiltva, csupán a civilek és a pártok nem oszthatnak majd ételt.

Csakhogy másnak esze ágában sincs ételt osztani. 

6lsn0d5qlnkikedls.jpeg

Az egyházak fülüket-farkukat behúzva kuporognak a sarokban, néha elítélik a pápát és reménykednek, hogy kapnak még pár iskolát a Fidesztől, a kormánynak pedig nyilvánvalóan eszébe sem jutna ételt osztani, hiszen a működő reformok erősödő és jobban teljesító Magyarországa olyan büszke és európai ország, ahol nincs is éhezés, se szegénység. Azzal, hogy betiltják az ételosztást, éppen ők ismerik el, hogy soha nem volt még ennyi éhező Magyarországon. A civilek egyébként is csak külföldi kémek, Soros-ügynökök és ki tudja mik, az éhezést pedig biztosan csak ők találták ki. A Fidesz milliók nyomorát bélyegzi liberális kitalációnak. De akkor hova menjenek, akik éheznek?

Menjenek Orbán Viktor házához?

Hátha akkor észreveszi, hogy hány embert hagyott az út szélén, ha a küszöbén is éhező emberek fognak csüngeni? Egy biztos, ez a terv elfogadhatatlan és ellenállásért kiállt.

Ne hagyjuk, hogy milliók éljenek ebben az ország üres gyomorral, miközben nagyhasú oligarchák hordják szét a közös vagyonunkat!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lampagyarblog.blog.hu/api/trackback/id/tr2913403391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása