Lámpagyár

ahol a fény születik

5 fotó arról, hogyan segíti a Fidesz-sajtó az LMP-t

2017. december 01. 11:32 - Lámpagyár

A fideszes sajtóbirodalom láthatóan mindent megtesz azért, hogy az LMP-t mutassa a rendszer ellenzékének, átcsábítva pár százalék baloldali szavazót az összefogás és ezáltal a kormányváltás megfúrójához.

A Fidesznek nincs hasznosabb azoknál a szereplőknél az ellenzéki térfélen, akik elutasítják az ellenzéki összefogást. A kormánynak az a jó, ha az ellenzéket megosztó, az összefogást gyengítő pártok minél erősebbek. Ezek közé tartozik az LMP is, amely 2014-ben például 11 körzetben vitt el pont annyi szavazatot az összefogástól, hogy hiába voltak többségben a kormányváltást akarók, végül a Fidesz nyert. 11 körzet, csak az LMP miatt. Nyilvánvaló, hogy a Fidesznek most is kapóra jönne, ha az LMP kicsit erősödni tudna.

Hogy mit tesznek ezért? Megtolják az LMP-t a fideszes sajtóban

1. Reménysugár az ellenzéki oldalon a Demokratában:
kepernyofoto_2017-11-22_17_46_43.png

A Magyar Idők, a 888, a Pesti Srácok, a Hirado.hu, a Demokrata egytől-egyig olyan fideszes propagandafelületek, amelyektől az ellenzék maximum lejáratásra számíthat. A Jobbikot Simicskázzák, a baloldalt Sorosozzák. Az LMP-vel ezzel szemben úgy bánnak, mintha a független újságírás fényesen ragyogó csillagai lennének: lehoznak mindent pontosan úgy, ahogy azt az LMP mondta.

2. Nagy csörte Orbánnal a családok támogatásáról a Magyar Időkben:
kepernyofoto_2017-12-01_9_34_48.png

A fideszes sajtóbirodalom láthatóan mindent megtesz azért, hogy az LMP-t mutassa a rendszer ellenzékének, átcsábítva pár százalék baloldali szavazót az összefogás és ezáltal a kormányváltás megfúrójához.

3. Kövér László szörnyűséges pénzbüntetése a Pesti Srácokban:
kepernyofoto_2017-12-01_9_29_01.png
4. Így hajtja el a Jobbikot egy rendes baloldali a 888-on:
kepernyofoto_2017-12-01_9_32_06.png

5. Egy tökös ellenzéki párt jogi lépései a Hirado.hu-n:
kepernyofoto_2017-12-01_9_40_10.png

És közben ne felejtsük el, hogy ezek az oldalak miket írnak a valódi ellenzéki pártokról: kirárólag mocskos, színhazug  lejáratócikkeket.

Bármi is történik a jövő évi választáson, Orbán láthatóan jó előre meg akarja tolni az ellenzéket megosztó LMP-t.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lampagyarblog.blog.hu/api/trackback/id/tr1513408543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása