Lámpagyár

ahol a fény születik

Sírjunk vagy nevessünk? Karácsony Gergő vállalja az EP-választást is!!

2018. augusztus 27. 11:48 - Lámpagyár

Végre eljött a nap, amikor Orbán Viktor gyomra összeszorul a közelgő bukás előtt. Karácsony Gergely ugyanis bejelentette: ő bizony vállalja, hogy egy közös baloldali pártlistának a vezetője legyen az Európai Parlamenti választáson. Ez igen! Végre egy ember, akinek nem a pozíció kell, de képes meghozni ezt az áldozatot az újabb ellenzéki sikerért. A győzelemből sosem elég, ugye. Karácsony “Orbánverő” Gergő már áprilisban is megmutatta, hogy ő a demokratikus ellenzék excaliburja az Orbán elleni harcban:

1. soha nem látott, 11,9%-os támogatottságot szerzett az MSZP-Párbeszédnek és

2. alaposan móresre tanította a Fideszt, amely kénytelen volt egy újabb kétharmadocskával elkullogni

Bevált csapaton ne változtass, tartja a mondás, így nem meglepő, hogy Zugló Fodor Gábora; a XX. századi pártok Szél Bernadettje; a pártszédelgő politikusok hivatalos védőszentje elérkezettnek látta a pillanatot az újabb megmérettetésre. Mint amikor az Ossian nevű magyar metálzenekar frontembere egykoron hullarészegen azt kiabálta a mikrofonba egy koncerten, hogy következzen az Acélszív, aztán amikor szóltak neki, hogy Endrém, azt már háromszor játszottuk, csak annyit mondott: de érzem, hogy most jó lesz. Valahogy így vagyunk most mi is Karácsony Gergővel, aki végre egy országot szabadíthat fel az orbáni elnyomás alól. Ahogy tette áprilisban is.

Valahogy így:

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lampagyarblog.blog.hu/api/trackback/id/tr4314205183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása