Lámpagyár

ahol a fény születik

Fideszes oligarchát gazdagít Szél Bernadett kampánya - FOTÓ!

2018. február 20. 18:21 - Lámpagyár

Csak április 8-án fog kiderülni, megérte-e az elvtelen szövetség

A választások közeledtével érdekes kérdés, hogy mi tesznek az ellenzéki pártok a Fidesz által lerohant plakátpiacon: hűek maradnak elveikhez és lemondanak a köztéri jelenlétről vagy hajlandóak akár egy fideszes cégnek is fizetni a reklámokért. Amíg több párt bejelentette, hogy a kampányban nem lesznek plakátjai, mert nem akarnak sem Mészáros Lőrinccel, sem más fideszessel üzletelni, addig

Szél Bernadett, az LMP miniszterelnök-jelöltje simán lepaktált Garancsi Istvánnal, a Fidesz egyik csúcsoligarchájával.

orban-garancsi_foto_ns_archiv-740x475.jpgA fővárosi köztéri villanyoszlopokon lévő hirdetéseket ugyanis az az ESMA birtokolja, amelyet a Fidesz hosszas csiki-csukival játszott át eredeti tulajdonosától Garancsi Istvánnak, a Videoton tulajdonosának. Amikor még nem az övé volt a cég, akkor az “elefántfül”-nek nevezett hirdetéseket konkrétan betiltották, mondván balesetveszélyes, mert elvonja az autósok figyelmét. Amikor az elértéktelenedett cégre rátette a kezét a Fidesz csápja, akkor persze rögtön visszaváltoztatták a törvényt, ismét engedélyezve ezeket a hirdetési felületeket.

Beszédes, hogy ma kétféle politikai hirdetés van ezeken az oszlopokon: a Fideszé és Szél Bernadetté.

szelesma.jpegAz már csak részletkérdés marad, hogy vajon hány millió forintot hagy az LMP a fideszes oligarchánál, ahogy az is csak április 8-án fog kiderülni, megérte-e az elvtelen szövetség.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lampagyarblog.blog.hu/api/trackback/id/tr6313685572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása