Lámpagyár

ahol a fény születik

Karácsony Gergely határolódjon el az MSZP-től!

2018. március 10. 15:38 - Lámpagyár

Különben le nem mossa magáról, hogy ő is megalkudott a Fidesszel.

A 444.hu derítette ki, hogy újabb sötét alku született a Fidesz és az MSZP között; Orbán személyesen tárgyalt Puch László MSZP-s képviselővel, volt pártpénztárnokkal a szocialisták pártsajtójának működéséről. Azt már korábban is tudni lehetett, hogy a kormány milliárdokat juttat az MSZP-hez a párt médiájában megjelenő kormányhirdetéseken keresztül, még sorosozós képek is megjelenhettek a zászlóshajónak számító Népszavában. A 444 szerint Orbán most azt mondta Puchnak, hogy

bármiről írhatnak, csak a családjáról és a családja vagyonáról ne.

orban-es-puch.jpg

(kép forrása: hirhatar.com)

Az MSZP tehát jó pénzért belement abba, hogy a sajtója nem beszélhet az egyetlen dologról, amitől maga a Fidesz fél, és ami valóban komoly sebeket üthet a Fideszen a választásokig: az Elios-ügyről, a milliárdos vejről, az Orbán-vagyonról. Beszélhetnek minden másról, épp csak arról nem, amiről kéne ahhoz, hogy Orbán elbukjon áprilisban. Világos. Ehhez képest Pokorni Zoltán egykori finom kis kormánykritikái is forradalmi ellenzékiségnek tűnnek.

Ezek a szocialisták ma egytől egyig Karácsony Gergely arca mögé bújnak.

Fideszes plakátcégeknél vettek plakáthelyeket a Fidesztől kapott hirdetési pénzekből, hogy jó nagyban Karácsony feje mellé írják, hogy “változást! most!”. Ma Karácsony Gergely a fügefalevél a Fidesz zsebében lévő MSZP-n. Ő a fehér ing, amit a kollaborációban nyakig besározódott szocialisták magukra vettek, hátha legalább áprilisig nem ütnek át rajta a megalkuvás árulkodó foltjai.19560793_07a0385350b821c4e10ef54e183e6c79_wm.jpg

(kép forrása: MTI / Mohai Balázs)

Karácsony Gergely választás előtt áll: vagy elhatárolódik az MSZP-től és azt mondja, hogy ezt velem nem csinálhatjátok meg, vagy már soha le nem mossa magáról, hogy ő is megalkudott a Fidesszel.

Mert később már senkit nem fog érdekelni, hogy az MSZP sározta be; sáros lesz, és akkor már csak ez számít majd. Gergő, határolódj el az MSZP-től, mond végre azt, hogy “változást! most!”.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lampagyarblog.blog.hu/api/trackback/id/tr8413729146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása