Lámpagyár

ahol a fény születik

Állva tapsol a Fidesz: Karácsonyék tényleg megakadályozzák az összefogást

2018. március 14. 10:28 - Lámpagyár

Úgy tűnik, igaza volt a 444-nek, amikor pár napja azt írta, hogy a Fidesz megfenyegette a szocialitákat, hogy nem foghatnak össze senkivel. A portál ma már arról ír, hogy

“leszóltak az MSZP vezetéséből vidékre, hogy ne várjanak, az LMP-vel sem lesz összefogás”.

A történet ráadásul egy olyan körzetből származik, ahol az helyi MSZP-sek nem is kampányolhattak eddig a jelöltjük mellett, mert úgy volt, hogy azt majd átengedik az LMP-nek. Hát nem engedik át. Ezek szerint a Fidesz valóban nagyobb befolyással rendelkezik az MSZP-ben, mint azt eddig bárki gondolni merte, hiszen

az MSZP ezzel nem mást, mint a kormányváltás esélyét kockáztatja.

9034389_94281522ad290805bd9428e4bdd3bfe1_wm.jpg

Abból, hogy ez nyilvánosságban is látható MSZP elleni fideszes támadás és jelentősebb szocialista botrány kreálása nélkül megtörténik, csak arra lehet következtetni, hogy az MSZP napi szinten egyeztethet a Fidesszel a “teendőkről”, ez alól pedig nyilvánvalóan Karácsony Gergely sem lehet kivétel.

A Fidesz pedig most állva tapsol: a gép forog, az alkotó pihen.

És persze az LMP-nek sem kell a szomszédba mennie egy kis különcködésért és önzőségért, de hogy az MSZP már a választások előtt egy hónappal “eldönti”, hogy nem fog össze, beszédesebb a szocialista kézben lévő trafikoknál és a fideszes cégeknél elhelyezett Karácsony-plakátoknál is.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lampagyarblog.blog.hu/api/trackback/id/tr8213738060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása