Lámpagyár

ahol a fény születik

Ezt nem láttad jönni: Gyurcsányt másolja a Jobbik

2018. szeptember 29. 22:15 - Lámpagyár

Amikor már azt hittük, hogy mindent láttunk a magyar belpolitikában, valaki mindig képes meglepetést okozni. Most a szakadófélben lévő Jobbik jelentette be, hogy “nemzeti ellenállást” hirdetnek. Nem hallottunk ilyesmiről mostanság? Ja de.

Az ellenállás bizony nem véletlenül cseng ismerősen, ugyanis éppen két hete jelentette be ugyanezt Gyurcsány Ferenc, hogy aztán napokon át az Alkotmány utcában tüntessen.

Ha valaki figyelt és eljutott az orbános hordókon túlra is, akkor talán még azt a színpadot is láthatta a sajtóban, amire Gyurcsányék méteres betűkkel írták rá az ellenállás szót.ellenallas-444-678x381.jpegA Jobbik tehát fogta a Gyurcsány-féle ellenállást és elébiggyesztette a “nemzeti” szót, mert akkor az így majd milyen újszerű és átütő lesz, na meg ez akkor már nem is olyan gyurcsányos. Aha. Aztán azt is elmondták, hogy ki kell mozdulni a parlament falai közül. Innováció 2.0. De itt még mindig nincs vége! Sikerült közben egy másik Gyurcsány-szlogent is lemásolni, ugyanis a Jobbik azt írja,

„A Jobbik deklarálja, hogy nem hajt fejet Orbán Viktor előtt, nem fog vele kiegyezni, és másokkal ellentétben nem a túlélésre rendezkedik be. A Jobbik mától a rendszerváltásért dolgozó és e harc folyamán soha, semmilyen alkut nem kötő nemzeti ellenállás.”

Röviden tehát: Orbánnal nincs alku.780-2.jpegHát itt tartunk. Bárhogy is teljesít innentől a szélsőjobboldali párt az ötlettelenségi versenyben, nyugodtan kijelenthetjük: a Jobbik jön egy bambival Gyurcsánynak.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lampagyarblog.blog.hu/api/trackback/id/tr7714271837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása