Lámpagyár

ahol a fény születik

Miért akarja Orbán lebontani a kerítést?

2018. január 29. 16:42 - Lámpagyár

Hiszen csak a Soros-bérencek fogadnak be 1300 menekültet, nem?

Már sokan foglalkoztak azzal, hogy Altusz Kristóf külügyminisztériumi helyettes államtitkár elszólta magát egy máltai lapnak, kikotyogta, hogy az Orbán-kormány 1300 menekültet fogadott be az évek óta tartó menekültellenes propaganda leple alatt. Mi ezzel a baj?orban-kerites-mti-epa.jpgA Lámpagyár szerint semmi, éppen ez lenne a normális, DE. Az a kormány tette ezt meg, amely mindenkit migránssimogatónak, Soros-bérencnek és persze hazaárulónak bélyegzett, aki szerint 1300 háború elől menekülőnek a befogadása nem kellene probléma legyen egy tízmilliós európai országban. És most mit csinálnak a kormányzati bérrettegők, akik évek óta Soros-bérencezik a normális embereket? Leginkább segget a szájukból. Bencsik András Demokrata-főszerkesztőnek volt pofája előállni azzal, amit jópár baloldali politikus elmondott az utóbbi években, miszerint

„Egy tízmilliós ország számára nem szabad, hogy gondot okozzon 1300 menekült végleges vagy időleges befogadása”

Tényleg? Komolyan? Azoknak a betelepítése, akik meg akarják erőszakolni az asszonyainkat és lányainkat? Azoknak a betelepítése, akik elveszik a magyarok munkáját? Azoknak a betelepítése, akik nem tisztelik a kultúránkat? Azoknak a betelepítése, akik fel akarják számolni a keresztény kultúrát és iszlamizálni akarják Európát? Nem szabad gondot okozzon? Ha így állunk, akkor érdemes széppen visszahullajtani az összes szép kis rágalmat a Fideszre, amit háro éve ráolvas mindenkire. Ha van fideszes ismerősötök, akivel még szóba álltok, akkor most kérdezzétek meg:

Miért akarja Orbán lebontani a kerítést? Miért akarja végrehajtani a Soros-tervet?

Hátha legalább egy elenyésző százalékuk észhez kap, hogy mennyire hülyének is nézték az elmúlt 3 évben. Még ha nagy reményeket nem is fűzünk hozzá.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lampagyarblog.blog.hu/api/trackback/id/tr4513614225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása